CakeSupplies

Na het succes van het retailconcept Deleukstetaartenshop heeft NewCakes BV in 2008 de online groothandel CakeSupplies opgericht dat actief de internationale business to business markt bewerkt. CakeSupplies maakt het voor elke professional in de taart decoratie branche mogelijk om een uitgebreid assortiment taartartikelen en ingrediënten in te kopen. Het brede assortiment, dat continu wordt uitgebreid en vernieuwd, bestaat uit ruim 5000 artikelen van topkwaliteit. CakeSupplies is officieel distributiepartner van Wilton, FunCakes (het eigen merk van Newcakes), SatinIce en Squires Kitchen. Daarnaast leveren zij meer dan 30 andere gerenommeerde merken. In 2013 heeft CakeSupplies, naast de vestiging in Wormer, een vestiging geopend in Alicante , Spanje.

CakeSupplies Experience Centre

In 2011 is het CakeSupplies Experience Centre gestart waar klanten van CakeSupplies professionele zakelijke trainingen kunnen volgen. Hier komen zowel theorie als praktijk uitgebreid aan bod  en ligt de nadruk op het vergroten van de productkennis.  Dit biedt de klanten van CakeSupplies de mogelijkheid om die kennis te gebruiken om hun klanten nog beter te adviseren met een omzetverhogend effect als resultaat. De cursussen worden verzorgd door professionele instructrices uit binnen- en buitenland en vinden plaats in de professionele trainingsruimte in Wormer, Nederland.

CakeSupplies biedt deskundig marketing- en verkoopsupport en deelt mee aan internationale beurzen om hun merken lokaal te kunnen representeren.

CakeSupplies.nl
Bruynvisweg 3
1531 AX Wormer
Nederland
T: +31 (0)75 – 650 47 85 
info@cakesupplies.nl

CakeSupplies.es
Avda Doctor Jimenez Díaz nº 5, bajo
03005 Alicante
Spanje
T: +34 96 6386402