CakeSupplies

CakeSupplies is opgericht in 2008 vanuit een oprechte passie voor taartdecoratie en deelt daarmee een gemeenschappelijke taal met haar zakelijke klanten. Op basis van expertise en ervaring is het bedrijf uitgegroeid tot dé groothandel voor elke professional in de taartdecoratiebranche. Het bedrijf stelt hoge eisen aan het assortiment, dat bestaat uit hoogwaardige en innovatieve producten van zo’n 30 topmerken. Van drie daarvan is CakeSupplies officieel distributiepartner, te weten Wilton, FunCakes (NewCakes’ eigen merk) en Renshaw. Door bovenop nieuwe ontwikkelingen in de markt, seizoenen en trends te zitten, blijft het assortiment vernieuwend en verrassend.

Verreweg het grootste deel van de klanten van CakeSupplies betreft retailers in taartdecoratie. De groothandel belevert kleine bakwinkels en grote ketens, en alles daartussenin. Daarmee liggen de producten van 30 topmerken door heel Europa in de schappen. Daarnaast biedt CakeSupplies een interessant assortiment voor cake designers, professionele thuisbakkers en andere grootverbruikers. Deze groep klanten bakt taarten op bestelling en wordt door CakeSupplies voorzien in hun behoeften aan grootverpakkingen van bijvoorbeeld bakmixen en fondant, maar ook verder gespecialiseerde producten voor de zeer ervaren taartdecorateur.

CakeSupplies was haar tijd vooruit als een van de eerste online opererende groothandels. De in 2017 volledig vernieuwde webshop biedt zakelijke klanten een toegankelijke en overzichtelijke online experience zoals we die gewend zijn van de betere consumentenwebshops, maar met de uitstraling en functionaliteiten waar zakelijke klanten behoefte aan hebben. CakeSupplies is daarmee een one-stop-shop met groot online bestelgemak, snelle levering en eerlijke en competitieve condities. De groothandel treedt op als de spil tussen haar klanten en leveranciers, waardoor klanten genieten van het comfort van werken met één partij. Daarnaast biedt CakeSupplies haar klanten ondersteuning van een deskundig marketing- en salesteam, waarmee ze ernaar streeft een betrouwbare partner te zijn. Iets dat minstens zo belangrijk is voor het bedrijf als het leveren van een goed product.

CakeSupplies
Bruynvisweg 3
1531 AX Wormer
Nederland
T: +31 75 6504785 
info@cakesupplies.nl