FunCakes

In 2009 bracht NewCakes BV het eigen merk FunCakes op de markt, vanuit een merkbare behoefte van consumenten aan producten van professionele kwaliteit met groot gebruiksgemak. Het merk zette zijn eerste stappen in de markt met bakmixen, fondant en marsepein, toen nog door de eigenaren zelf gekleurd en in kleine verpakkingen herverpakt. Iets wat met de huidige volumes in gedachte nog nauwelijks voor te stellen is.

Want FunCakes is sinds die tijd uitgegroeid tot een van de meest gevestigde merken in de taartdecoratiebranche en biedt thuisbakkers door heel Europa een uitgebreid assortiment om hun eigen taarten van de eerste gram mix tot de laatste kleurrijke sprinkle op te bouwen. Het merk wordt exclusief gedistribueerd door CakeSupplies naar gespecialiseerde webshops en winkels, ketens en groothandels.

Het assortiment omvat zo’n 1000 producten, bestaande uit bakmixen en vullingen, bloem en meel, fondant en marsepein, kleur- en smaakstoffen, strooisels en suikerdecoraties, chocolade en Deco Melts, maar ook non-food producten zoals baking cups, spuitzakken, taart- en cupcakedozen, dummies en drums. De hoge kwaliteit en het grote gebruiksgemak is het merk nooit uit het oog verloren.

Veel thuisbakkers zijn trouw verbonden geraakt met het merk. Want naast een veelzijdig en zich continu ontwikkelend assortiment, biedt FunCakes via de website en social media een platform dat thuisbakkers raadplegen voor bakvragen en -inspiratie. FunCakes treedt op als hun vaste bakmaatje waarmee ze sparren over de creatiefste combinaties van ingrediënten, van wie ze hulp krijgen bij ingewikkelde bakprojecten, die hen leert kennismaken met de nieuwste baktrends en met wie ze vooral veel lol in de keuken beleven!

FunCakes.com