Over ons

NewCakes B.V. is een organisatie gespecialiseerd in de verkoop en distributie van bakproducten en taartdecoratieartikelen voor de thuisbakmarkt, retail en grootverbruiker. Onder NewCakes B.V. vallen drie bedrijfsonderdelen. De consumentenwebshop Deleukstetaartenshop.nl, de groothandel CakeSupplies en het merk FunCakes. Het ontstaan van de onderneming is bijzonder en veelzeggend over het ondernemerschap en de creativiteit van de directie.

Deleukstetaartenshop

In 2003 startte de directrice Inge Zaagsma het bedrijf Taartopmaat. Zij maakte taarten op bestelling en gaf workshops aan haar keukentafel. Hieruit volgde een kleine webshop Deleukstetaartenshop. Deze webshop heeft zich zeer succesvol ontwikkeld tot een van de grootste webshops in taartartikelen in de Benelux. Via deze webshop bedient NewCakes de particuliere markt, thuisbakkers vinden er alles wat ze nodig hebben om zelf de heerlijkste cupcakes, koekjes, cake pops of taarten te bakken en decoreren.

CakeSupplies

In 2008 is NewCakes zich met het oprichten van de groothandel CakeSupplies ook gaan richten op de zakelijke markt. CakeSupplies is voor elke professional in de taartdecoratiebranche dé groothandel voor het inkopen van taartartikelen en bakingrediënten. Deze professionals bevinden zich in meer dan 30 verschillende landen in Europa en zien hun bestellingen binnen enkele werkdagen geleverd vanuit het magazijn in Amsterdam. Het brede assortiment, dat continu wordt uitgebreid en vernieuwd, bestaat uit bijna 5000 artikelen van zo’n 30 topmerken. CakeSupplies is officieel distributiepartner van Wilton, FunCakes (NewCakes’ eigen merk) en Renshaw. Daarnaast leveren zij ook diverse andere gerenommeerde merken.

FunCakes

Vanuit een merkbare behoefte van consumenten aan makkelijk te gebruiken bakproducten van hoge kwaliteit, lanceerde NewCakes in 2009 het eigen merk FunCakes. Ook dit laatste bedrijfsonderdeel maakte in korte tijd veel groei door en ontwikkelde zich tot een van de meest succesvolle merken in de taartdecoratiebranche. Het merk biedt een uitgebreid assortiment van met name food-producten als bakmixen, vullingen, fondant, marsepein, kleur- en smaakstoffen, strooisels en decoraties. FunCakes wordt exclusief gedistribueerd via de groothandel CakeSupplies aan wederverkopers door heel Europa.